Sådan bruger du 2

   1. Træk forsigtigt i den ene ende af øjenvippestrimlen for at fjerne den fra holderen, så du minimerer modstanden og undgår brud.
   2. Klip begge ender af øjenvippestrimlen, så de passer til længden af din øjenbue, og sørg for en sikker pasform uden løse ender.
   3. For optimal fastgørelse skal øjenvipperne sættes på ren, tør hud. Kropsvarme aktiverer klæbemidlet, og det kan også klæbe til et let lag makeup.
   4. Placer øjenvipperne langs kanten af dit øjenlåg, lige over den naturlige vippekant. Brug et let fingertryk i ca. 3 sekunder for at sikre korrekt klæbning.
   5. Efter brug skal øjenvipperne opbevares i den originale beholder for at undgå, at der samler sig støv og snavs på strimlen.
   6. For at få en brugt klæbestrimmel til at klæbe igen, skylles den med varmt vand for at fjerne overskydende rester. Lad den tørre i et varmt miljø, eller brug en hårtørrer fra en moderat afstand.
   7. Hvis du vil udskifte klæbestrimlen, skal du forsigtigt fjerne den fra øjenvippestrimlen og fastgøre de falske øjenvipper til en ny. Tryk forsigtigt for at få en stærkere binding. Trim eventuelt overskydende længde af klæbestrimlen. I stedet for at vente til efter brug, anbefales det at udskifte klæbestrimlen før næste påsætning.